@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 下個星期情人節,想比d新意女朋友..

2009-2-6 10:06 Ginto
假如我響d眾地方同我女朋友示愛,
你地會唔會覺得好老土呢?

2009-2-6 20:31 鬼太郎623
睇下你點表示啦,
你響街度大叫就會囉!!

2009-2-7 11:11 熱斗馬
會好老土咯. 但d囡囡就最鍾意男朋友做呢d 野.

2009-2-7 11:16 熱斗馬
[quote]Originally posted by [i]Ginto[/i] at 2009-2-6 10:06 AM:
你地會唔會覺得好老土呢? [/quote]

你打算系電視,報紙賣廣告示愛呀?:haha2:

2009-2-7 14:18 acitaly
如果有D 野, 做左得你2個知, 但其他街外人唔知的話, 我就覺得OK LOR~~

週街大叫果D, 我真係頂唔順呀....

2009-2-7 20:22 大隻隱士
[quote]Originally posted by [i]Ginto[/i] at 2009-2-6 10:06 AM:
你地會唔會覺得好老土呢? [/quote]

日劇式街頭嗌到去街尾式示愛??

又真係幾核凸o架

2009-2-7 20:23 大隻隱士
[quote]Originally posted by [i]熱斗馬[/i] at 2009-2-7 11:11 AM:
會好老土咯. 但d囡囡就最鍾意男朋友做呢d 野. [/quote]

咁又唔一定o架老老實實

2009-2-7 20:24 大隻隱士
[quote]Originally posted by [i]熱斗馬[/i] at 2009-2-7 11:16 AM:
你打算系電視,報紙賣廣告示愛呀?:haha2: [/quote]

晌報紙買格仔分類廣告位示愛咁有型?
哈哈~~

2009-2-7 20:25 大隻隱士
[quote]Originally posted by [i]acitaly[/i] at 2009-2-7 02:18 PM:
如果有D 野, 做左得你2個知, 但其他街外人唔知的話, 我就覺得OK LOR~~

週街大叫果D, 我真係頂唔順呀.... [/quote]

咁唔大叫都有其他方式o既
例如大電視示愛廣告囉
不過重皮唧

2009-2-8 16:01 大d哥
睇下你點示愛啦

2009-2-8 16:03 大d哥
[quote]Originally posted by [i]大隻隱士[/i] at 2009-2-7 08:24 PM:
晌報紙買格仔分類廣告位示愛咁有型?
哈哈~~ [/quote]

登報就學呀大劉咁啦~登頭版!!!

2009-2-8 22:17 Charle
[url]www.mtr.com.hk[/url]寫底你既愛的宣言,每第100名港鐵友禮會會員的留言即可以?2月13日或14日在港鐵列車上及網頁內公開發放,
唔駛錢又多人見到! 你上網睇下啦~

2009-2-10 01:28 lwcpaul
[quote]Originally posted by [i]Charle[/i] at 2009-2-8 10:17 PM:
[url]www.mtr.com.hk[/url]寫底你既愛的宣言,每第100名港鐵友禮會會員的留言即可以?2月13日或14日在港鐵列車上及網頁內公開發放,
唔駛錢又多人見到! 你上網睇下啦~ [/quote]

[url]http://www.mtr.com.hk/chi/whatsnew/valentine2009.html[/url]
唔洗錢架喎! 只要寫得好就有機
等我都寫先
中左既禮份都慳返呀

頁: [1]