2009-1-12 22:01 Shiny1
12.9.09.12:54 ,, 我啱啱準備入試場,,
                     我女朋友...已經變左前任...sd左個message俾我,,
                     話  ..       佢覺我地唔夾,,不如分手

我唔明,,我完全唔明...點解無lala變成咁,,
                     之前仲好地地,,仲有傾有笑...呢兩日我sd短信俾佢唔覆,,
                     打電話唔聽...我而為佢係溫書,,點知佢一覆就咁...

我自問我對佢唔差,,佢有時講野激嬲我,,大家 deadAir,,
                     我話收線先,,過一陣,,每一次都係我打去 say sorry ,,
                     我話我嬲左你,,sorry...

我嗌佢老婆,,佢就"嗯""哦"咁,,我叫佢嗌返我老公,,佢都得幾次肯...
                     點解...點解無lala要分手...唔夾,,冇feel呢d句子每個女仔都係咁...

唔通今次又係我錯 ? 錯在太愛佢 ? 錯在講出口 ? 錯在太錫佢 ? 錯在逼得太緊 ?
                     我如果錯左 ,, 我同佢講多次 sorry ,,

我唔係怕分手,,不過...可以俾個理由我ma ?

2009-1-18 16:22 型妹板主
55!

2009-1-25 02:24 pikyan
你第一次拍拖?

2009-2-3 10:49 yellow055085
= =

頁: [1]
查看完整版本: 12.9.09