@KTzone » 音樂 - 交流討論 » 音樂 - 華語樂壇討論 » 送東亞華星演唱會飛???????

2008-11-21 08:34 孤寒先生
見到有網友話one2free 上台送東亞華星演唱會十二月十三及十五日既飛??:icon27:

2008-11-21 11:44 lcw_wang
really !!! i want to watch 東亞華星演唱會

2008-11-21 12:36 day文
[quote]Originally posted by [i]孤寒先生[/i] at 2008-11-21 08:34 AM:
見到有網友話one2free 上台送東亞華星演唱會十二月十三及十五日既飛??:icon27: [/quote]

正喎!!!!好想睇喎~

2008-11-21 19:09 熱斗馬
想睇仲唔買飛,有劉德華、任賢齊、鄭秀文、何韻詩、許志安、楊千嬅及王菀之等...........
唔知one2free包o左幾多飛呢?街貨會有幾多飛呀?

2008-11-21 22:08 細細威
[quote]Originally posted by [i]孤寒先生[/i] at 2008-11-21 08:34 AM:
見到有網友話one2free 上台送東亞華星演唱會十二月十三及十五日既飛??:icon27: [/quote]

好似好多星o架喎,
之前東亞card都有優先訂飛.

2008-11-21 23:16 熱斗馬
甘邊度仲有東亞華星演唱會飛賣呀?

2008-11-22 00:26 Ginto
[quote]Originally posted by [i]熱斗馬[/i] at 2008-11-21 07:09 PM:
想睇仲唔買飛,有劉德華、任賢齊、鄭秀文、何韻詩、許志安、楊千嬅及王菀之等...........
唔知one2free包o左幾多飛呢?街貨會有幾多飛呀? [/quote]

仲有黃宗澤!!
我都唔知佢有乜歌....

2008-11-23 21:48 課帶果
[quote]Originally posted by [i]熱斗馬[/i] at 2008-11-21 07:09 PM:
唔知one2free包o左幾多飛呢?街貨會有幾多飛呀? [/quote]

o9貴飛應該留返晒晌街賣o既...不過應該賣晒o架喇

2008-11-24 00:15 鬼太郎623
咁Join 乜plan 先有架??

頁: [1]