@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 第一次玩KT~比我識下你地丫~

2008-11-7 01:02 music_熙
各位你地好呀^^

今日第一日玩炸~

比d面比我識下你地丫~

你地可以叫我呀熙嫁~

我份人就無咩野既^^只要人對我好,我就對佢好~

不過我諗呢到d兄弟姐妹都好好人嫁拿^^

得閒下我傾下計丫~上至天文下至地理我都唔識-v-

不過都可以吹下既~

你地可以add我msn同sms我吹下水嫁~^^

手提就係3台同埋人仔~要既問我拎丫^^

[email][email protected][/email]

[center]熙上[/center]

[ Last edited by music_熙 on 2008-11-7 at 01:06 AM ]

2008-11-7 19:04 草紙
[color=#FF3490]halo ~ 我 叫 草 草 丫 =)
多 多 指 教 wo :haha2:

點 解 而 家 d 人 咁 興 有 2 個 電 話 on 既 :017:[/color]

2008-11-7 23:02 music_熙
哈佬草紙姐~

你指教我呀~

因為用黎sd sms~呵呵

2008-11-7 23:17 草紙
[quote]Originally posted by [i]music_熙[/i] at 2008-11-7 11:02 PM:
哈佬草紙姐~

你指教我呀~

因為用黎sd sms~呵呵 [/quote]
[color=#FF3490] 我 都 唔 系 好 老 姐 ~
唔 洗 姐 姐 聲 既 ^^"

有 咩 唔 明 咪 問 囉 =)*

而 家 d 人 咁 鐘 意 sms 既 :smile_13:[/color]

2008-11-8 23:33 music_熙
我知你唔係好老~
不過叫姐姐呢d門面野黎姐^^

你放心~我一定會問~~哈哈

因為有時想傾下計,但係右唔想傾電話,所以咪sms~

2008-11-9 00:21 草紙
[quote]Originally posted by [i]music_熙[/i] at 2008-11-8 11:33 PM:
我知你唔係好老~
不過叫姐姐呢d門面野黎姐^^

你放心~我一定會問~~哈哈

因為有時想傾下計,但係右唔想傾電話,所以咪sms~ [/quote]
[color=#FF3490]呢 度 唔 需 要 咁 多 門 面 野 既 ..
傾 得 開 心 就 得 嫁 喇 =)

你 問 得 既 , 我 都 好 樂 意 答 嫁 ^^*

oic ... 但 sms 得 多 , 手 指 好 痛 :smile_27:[/color]

2008-11-9 00:57 music_熙
禁禮貌上都要既~
係既~

禁你傾電話口都會干啦~係咪先~

2008-11-9 19:23 草紙
[quote]Originally posted by [i]music_熙[/i] at 2008-11-9 12:57 AM:
禁禮貌上都要既~
係既~

禁你傾電話口都會干啦~係咪先~ [/quote]
[color=#FF3490]好 似 傾 得 電 話 多 會 多 d 口 水 嫁 啵 XD [/color]

2008-11-9 22:13 music_熙
哈哈~係咩~禁得意~
點解我唔會既~

2008-11-10 08:52 £小丸〞*
ha~hi i'm anthony!
i didn't use sms for a lone time!

2008-11-10 20:25 music_熙
點解唔用sms呀?

2008-11-11 16:45 草紙
[quote]Originally posted by [i]music_熙[/i] at 2008-11-9 10:13 PM:
哈哈~係咩~禁得意~
點解我唔會既~ [/quote]
[color=#FF3490]可 能 我 份 人 多 野 講 - - [/color]

2008-11-11 21:37 music_熙
哈哈~我無聊既時候就可以咩都講一餐~

2008-11-12 18:51 草紙
[quote]Originally posted by [i]music_熙[/i] at 2008-11-11 09:37 PM:
哈哈~我無聊既時候就可以咩都講一餐~ [/quote]
[color=#FF3490]我 成 日 都 可 以 咩 都 講 一 餐 嫁 WO  ..
咁 我 咪 系 個 無 聊 人 :mad2:[/color]

2008-11-14 18:21 music_熙
禁右唔係~
我係指我自己姐~

2008-11-19 19:26 kai婆:::
哈佬*我都係第一日玩嫁^^
多多指教><
我都係3嫁`

2008-11-19 22:12 洳果承諾
甘我想同你既人仔SMS啊,可吾可以比我先啊^^

頁: [1]