@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 失戀..好想喊!大家鬧我la

2008-9-2 14:26 £小丸〞*
有一句說話:以後同自己結婚既人,一定唔會自己最鐘意既人.
我開始明白!
我一心一意去對一個女仔..最後得到既就係一生既憤怒!乜都冇!

我對佢既付出唔多唔少都應該對我好少少la.但從頭到尾都係白廢心機

我係美國識佢!大家都係住host..但佢果個host超差.我個host超好.
大屋餐餐大魚大肉..日日帶我出街食..一次我問我host比唔比我女朋友入黎住
佢話唔比..因為唔比男女住一齊..最後我搬走..把對我咁好既host比左佢!
我就搬左去一個地倉電房到住!如果我屋企人知殺我都似..
果到又舊又多虫.算了!之後佢日日都要去行街買野..
唔買野比佢又唔開心..又話我唔愛佢又話點.
最後佢要乜我都買比佢.乜野名牌都買比佢.之後佢話返學好遠..我就買埋車送佢返學
到左暑假!佢冇得返中國!佢要去紐約搵佢阿媽..叫我陪佢去
我係香港既朋友個個等我返黎去旅行.有d重等我返黎去北京睇奧運
我屋企人叫我返去同佢地去日本!
但我都冇返去!同左女朋友去紐約住.訓廳!
係美國香港我都可以住大屋訓大床.食好,住好..但我都冇選.選左同條女
但最後先知比佢玩!佢鐘意唔係我..只係當陪襯.係美國佢冇人陪.只係當我係陪襯
一次我睇到佢電腦佢之前男朋友既留言..之後心動去睇..原來佢一直都等緊返去見佢
一直都冇鐘意過我!一直利用我幫佢返去!
依加知我幫唔到佢!搵第2條仔..之後叫我走!
佢買左一張機票叫我走!果日我乜都冇.打電話比我host既機會都冇..去到訓機場!
搵左條新仔有錢有樓..就唔要我.重要打比我叫我以後唔好煩佢!我真係好想好想喊!!
我發世!以後都唔會在對女好!玩完就算!做壞好過好!最起馬唔會唔開心!
要愛一個人唔好放十成去愛..1成就好la!唔係就會好似我咁!最後只會喊!

大家話la我重有乜唔夠好!係唔係做錯左好多!定係我真係做左傻仔!

2008-9-2 14:57 mr.mark
我雖然未拍過拖,甚至初戀都冇,原因係我對女仔的警戒心好強,就算幾靚,食煙的話或者係亂揮霍的都不會選擇,因此我想有亦未找到,因為我見到大部份的女仔都係亂駛錢,不論係同齡或細我幾年的,所以我現在仍在監察看看有冇慳家的女仔才出手。

2008-9-2 20:51 型妹板主
你條女對你吾好吾代表你可以對其他女仔吾好!

2008-9-2 22:01 £小丸〞*
我從來都未識過為一個人做咁多野!一個唔該叫我走..
果時我真係乜都冇..我為左佢冇朋友,屋企人唔理我!
乜都冇晒..我打返1佢..一句以後唔好在打黎煩我!
真係想搵人大聲咁喊出黎

2008-9-4 01:31 £小丸〞*
你地會唔會咁樣對一個女仔..之後比佢咁對你

2008-9-12 13:05 dino
小丸, 我明你出發點, 但你要知道, 有d野唔係你就唔係你... 我都係係外國留學, 所以我完全體會到你的辛酸, 搵一個好既host真係睇你好唔好彩! 你難得搵倒, 應該好好珍惜. 你要對一個你喜歡既女仔好係無問題, 但切記不能因為lee一點而對自己唔好呀! 去到外國讀書, 咩都係靠自己, 只係對別人好, 第日人地未必咁樣對返你... 你買左車唔係壞事, 你自己都用得著. 名牌o個d, 當買教訓啦! lee個世界大把lee d人, 同樣地, 你都要明白, 錢買唔倒真正既感情架!

學叻喇! 唔好再自責 or埋怨! 你lee個時期我都經歷過, 最緊要知道日後要點做. be positive my friend!

2008-9-15 17:44 傻豬天使
你好似{公主小妹}嘅南風影!

2008-9-19 12:56 kennie88
我自從上一次拍拖...
我對女仔既戒心就開心慢慢咁高..
因為我覺得依家既女仔都係見一個愛一個!!
所以都唔會再盡心盡力去愛一個人~
希望你快d冇事~

頁: [1]