@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 新來的 =====] TSZ`還歡迎嗎 ? * 學會放低你 xD-)))

2008-7-29 13:58 TSZ===========]
[color=#A03CE3]第一次來到尼個論壇 =]`

感覺還不算太陌生,還希望系到可以識到好好好多朋友仔 -)))

企盼大家能夠跟我做一個好朋友 ` 好耐刀無玩論壇了xD=)))

也許上番以前的論壇我的朋友仔刀會把我忘記了-)

所以一切一切,刀要重新開始*)))

今次有幸系到發帖-]] 刀系希望可以識到知心的朋友-))xD`

呵呵-)))講佐甘耐刀未自我介紹T!m xD=))

大感抱歉 -)) 我叫TSZ =] 中文名你地可以叫我做芷 / 純 `=))

太耐無上MSN了`=))吾記得佐戈個帳號了`=)))也懶得上申請多一個`

所以只給大家一戈E-MA!L吧 ``=)))

[email][email protected][/email]

有空可以寄一戈電郵給我哇=))))xD`[/color]

2008-7-29 20:11 兒Babii:]
-   我第1 . XD
  我要做你fD 哇 -v-
  我都係新人a_a

2008-7-30 01:27 TSZ===========]
多謝你哇 =))))))

點叫你好尼 `xD=)?

2008-7-30 15:25 兒Babii:]
我叫ahh兒 -v-
  你呢? :]

2008-7-30 18:42 小榮xD
HI=]
KT又多了一個新人了-3-"

2008-7-30 21:07 樺仔
我都係新來∼:D
暑假好悶熱∼想識多D朋友
[email protected]  ^.^

[ Last edited by 樺仔 on 2008-7-30 at 09:24 PM ]

2008-7-30 21:11 小鈞
你好 ar ^^
我叫小鈞
多 d 黎傾計la XD

2008-7-30 22:05 qazzaq
hi
想揾人玩or谈心事可以揾我
my  msn︴email][email protected][/email]

2008-8-3 02:23 Angelyiu1234
我都係新來~想識多D朋友
MSN:[email protected]

頁: [1]