@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 徵女仔講心事

2008-7-11 03:04 themask007
今日第一次上黎試徵友

姓名 : Ben
年齡 : 25
       單身
身高 : 177
體重 : 158 lbs
國籍 : 澳洲
語言 : 中 , 英
樣子 : 不靚仔,略胖
決點 : 長情,口花花容易令到人開心,鍾意氹人問心,不出夜街
優點 : 可以傾訴心事,真心真意對人,不食煙,不飲酒
讀書/工作 : 失業/就入讀IVE
Hobbies : 聽歌,踢足球,打籃球,傾計,msn
徵友條件 : 不准吸煙 , 女仕only
有意識我或想和我傾心事 , 可add我 [email][email protected][/email]

2008-7-11 19:09 草紙
[color=#FF3490] 長 情 系 決 點 *0* ?! [/color]

2008-7-11 19:16 qazplm111
[quote]Originally posted by [i]草紙[/i] at 2008-7-11 07:09 PM:
[color=#FF3490] 長 情 系 決 點 *0* ?! [/color] [/quote]
口花花同長情呢2組字
硬係有d格格不入咁:teeth_smiley:

2008-7-11 19:22 草紙
[quote]Originally posted by [i]qazplm111[/i] at 2008-7-11 07:16 PM:
口花花同長情呢2組字
硬係有d格格不入咁:teeth_smiley: [/quote]
[color=#FF3490]口 花 花 咁 代 表 咩 XD

鍾 意 氹 人 開 心 都 系 缺 點 , 唔 系 掛 :omg_smiley:[/color]

2008-7-11 22:55 小鈞
你中意踢波 XD
so do i  XD
你中意踢咩位 ga ???

2008-8-13 21:19 高之名琳
[quote]Originally posted by [i]themask007[/i] at 2008-7-11 03:04 AM:
今日第一次上黎試徵友

姓名 : Ben
年齡 : 25
       單身
身高 : 177
體重 : 158 lbs
國籍 : 澳洲
語言 : 中 , 英
樣子 : 不靚仔,略胖
決點 : 長情,口花花容易令到人開心,鍾意氹 ... [/quote]
add左你:wink_smiley:

頁: [1]
查看完整版本: 徵女仔講心事