@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » ♥[曖一個人`真的好難吧!]♥

2008-7-1 16:04 apple1314520
[glow=#BADEFF][/glow][color=#DFBFFF]♥曖一個人真難..不過放棄一個人都唔容易"=]
D女仔可以為男仔做咁多野`例如;-`介手,,喊!!
點解D男仔仲可以同第2 D女仔一齊!?
D女仔唔可以再咁傻!*D男仔激嬲自己`之後佢講2句野!
我地就心動*唔再嬲佢`我唔可以再咁嫁啦!!
唔該*COMMENTS`[/color]

2008-7-1 16:12 apple1314520
♥自己`1先`

2008-7-1 16:20 apple1314520
冇人!??

2008-7-1 16:22 wingwng_520
為什麼要有愛情這樣野呢?@.@
我已被它傷得十分痛..

2008-7-1 16:30 apple1314520
不過..每次`也是我說分手"=]
看見佢跟別人一起`有點不安!!

2008-7-1 16:32 apple1314520
尒不用傷心`某不不值得你為佢這樣"=[]=
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2008-7-2 00:34 小路寶
愛情呢家野好難講~你情我願

2008-7-2 02:47 keroppl
d男仔睇樣做人架
我已經唔再相信啦
之前已經好傷心啦

2008-7-2 16:39 apple1314520
米係..d男仔牙`成日話牙邊個邊個好索牙.咁著校服-0-`
個個都一樣嫁啦`

2008-7-4 17:14 markneon
你又唔好咁, 男仔也會比人飛, 女仔同第二個一齊....
最多係其中一方負出一切在這一段感情, 另一方面沒有負出一切.....
不是全世界男仔係你遇到果斑
我就是比人飛,希望你明白我的體會

其實自己大方d、信任d就冇問題..
咁樣就唔會有原因激嬲自己。

至於你話:D女仔唔可以再咁傻!*D男仔激嬲自己`之後佢講2句野!
我地就心動*唔再嬲佢`我唔可以再咁嫁啦!!

你這句我有點保留,因為你愛佢,就會包容佢,
你始終也不想你們的關係僵得太久,
而且他們不是犯甚麼彌天大罪,
所以才原諒他,而不是心軟..
難道你想存心跟他鬥氣嗎?

2008-7-25 15:43 木村拓人
其實大家都有愛過…

2008-8-5 10:46 ella520u
見到佢同第二個女仔一齊,我會呷醋,,但係佢5係中2佢..
不過最後我都同左佢講我5中2佢...我真係忍心5到佢E種人

2008-8-5 16:12 型妹板主
D男仔成日都港大話。

頁: [1]