@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 想搵女朋友....@@"

2008-6-29 10:11 donald83
基本資料﹕
名字 :當奴
年齡 :24
星座 :處女座
地點 :大埔
身高 :5尺6寸
體重 :120磅
吸煙 :不吸
飲酒 :不飲
運動 :籃球

女朋友條件
對方年齡 : 18至26歲
對方身高 : 4尺10寸至5尺5寸

2008-6-29 17:47 傻星
120磅
好瘦0.0+
仲要好健康下..
你好^^
我叫傻星..得閒多d 黎a~

2008-6-29 18:12 donald83
係呀..我瘦瘦地架....
因為成日唔食野就打波...
能量輸出多過輸入...

如果我高大威猛...都唔洗起度登廣告啦.../_\
不過我諗起度登post招友都冇咩用架喇...
....唔....愈講愈灰...=_=

2008-6-29 19:50 草紙
[quote]Originally posted by [i]donald83[/i] at 2008-6-29 06:12 PM:
能量輸出多過輸入...

....唔....愈講愈灰...=_= [/quote]
[color=#FF3490]仲 唔 煙 唔 酒 , 幾 好 仔 啵 :titter2:
唔 洗 咁 灰 既 , 呢 排 kt 都 比 較 靜 ...

你 好 , 我 叫 草 草 =)* [/color]

2008-6-29 22:51 傻星
[quote]Originally posted by [i]donald83[/i] at 2008-6-29 06:12 PM:
能量輸出多過輸入...

....唔....愈講愈灰...=_= [/quote]
瘦5緊要ga~^^
可以做個fd 呀~
高大威猛又5係d 咩..
呢度5係廣告掛=0=
識fd 者..你行左你第1步..慢慢黎啦..
5駛咁擔心wo~
反正呢度好多單身..(包括我..
至少有我同你1齊灰麻~:smile_35:

頁: [1]
查看完整版本: 想搵女朋友....@@"