@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 我真係好愛妳....Hauyuk

2008-6-27 00:33 aDaIR___PIu
巧玉....我真係好愛妳....
雖然唔知妳有幾愛我....
我之前唔識珍惜妳....
分開---係大家唔了解大家定信任不足?
妳成日話中意黃家駒...
仲話有才華的男生先最吸引....
妳有冇諗過妳中意有才華的人....
妳係中意佢d才華定係佢個人?
愛都要講feel...我認為妳只當家駒係偶像...
妳話之後找男朋友要以才華做指標....
我諗我沒有辦法再同妳一齊...因為我根本冇依樣野,,
我雖然忘記唔到妳...但我都唔會同返妳一齊...
大家d性格唔一樣...

2008-6-28 01:46 #~LoVeU~#
[quote]Originally posted by [i]aDaIR___PIu[/i] at 2008-6-27 12:33 AM:
巧玉....我真係好愛妳....
雖然唔知妳有幾愛我....
我之前唔識珍惜妳....
分開---係大家唔了解大家定信任不足?
妳成日話中意黃家駒...
仲話有才華的男生先最吸引....
妳有冇諗過妳中意有才華的人....
妳係 ... [/quote]幸福
嗯嗯....如果性格唔同既人走在一起...可能未必找到真正的幸福....希望你早d找到真正的幸福啦:27:

2008-7-4 17:33 markneon
現實點, 巧玉係對的
沒有上進心, 才華(專長) 或 責任心的人是不可愛的
你要不斷反醒自己, 不斷進步自己, 不可以自暴自棄

我十分開心因你可以放下巧玉
你只要祝福佢, 不要有狠她的心, 打開心情去接受這人生的插曲,
你就可以望見幸福的白雲了

2008-7-8 02:12 imlovinit
根本搞笑!
在自己找一個藉口?
另外有一點我真係唔明,人喜歡人,你問「點解唔可以將才華同人本身分開黎睇」,問題係 "乜可以分開既咩?"
又要唔忘記,又要唔一齊,咁講搏咩阿???

不過好事黎既,分開後希望你可以成熟D唸野,唔好將一D自己以為既事自己想像!

頁: [1]
查看完整版本: 我真係好愛妳....Hauyuk