@KTzone » KT意見議事廳 » [問題反映]改革真的發生過嗎??

2008-6-23 22:28 暗修羅
有D問題真係唔想講,
但係睇全 KT 咁落去真係唔忍心!!

KT君所講過既改革, 除左版面之外,
完全無對現到, 返而廣告我就見多左~~!!
而長期困擾住 KT網既斷線,
近排又開始再發生, KT 以家既做法同香港政府一樣,
先閞左個頭比大家先, 其他實際行動會慢慢跟進~~~~~~~~~~~.....
我知有D野急唔黎, 但最基本既唔斷線都可以先做掛?!

實在好唔忍心再見到咁既 KTZone,
KT 大佬做野啦~!!

2008-6-24 05:34 KTz-毒男
呢幾日真係好唔掂...
到宜家上到黎但又上傳唔到附件 :smile_27:

不如關站數日一鑊過,要升級、要改咩都好,一次過搞哂
好過時得時唔得咁,我地只係需要一個平穩環境...

2008-6-24 08:30 暗修羅
唉, 惡人兄, 以家咁既環境都係休息幾日啦,
到 kt君真係想做野時先再出返黎啦~!!

之前係個改革 post 到講d野以家只做左版面,
其他都唔知等到幾時先會改~!! =.=

2008-6-24 09:06 JICKYLE
TODAY   I TOO 上傳唔到附件

2008-6-24 15:35 KTz-毒男
[quote]Originally posted by [i]暗修羅[/i] at 2008-6-24 08:30 AM:
唉, 惡人兄, 以家咁既環境都係休息幾日啦,
到 kt君真係想做野時先再出返黎啦~!!

之前係個改革 post 到講d野以家只做左版面,
其他都唔知等到幾時先會改~!! =.= [/quote]
之前更衰時都冇放棄過呢度...
d AV片唔等人架,過左就冇用,唔停得架 :smile_34:

先前改革真係似模似樣,宜家就... :smile_45:

2008-6-24 15:37 KTz-毒男
[quote]Originally posted by [i]JICKYLE[/i] at 2008-6-24 09:06 AM:
TODAY   I TOO 上傳唔到附件 [/quote]
宜家OK :smile_40:

2008-6-24 18:45 暗修羅
[quote]Originally posted by [i]KTz-毒男[/i] at 2008-6-24 03:35 PM:
之前更衰時都冇放棄過呢度...
d AV片唔等人架,過左就冇用,唔停得架 :smile_34:

先前改革真係似模似樣,宜家就... :smile_45: [/quote]

我估 kt 無左你d AV 都幾難做落去,
以家重要成日上唔到忝~~!!

2008-6-25 05:07 KTz-毒男
[quote]Originally posted by [i]暗修羅[/i] at 2008-6-24 06:45 PM:
我估 kt 無左你d AV 都幾難做落去,
以家重要成日上唔到忝~~!! [/quote]
夜晚d黃金時段實出事...
一係上唔到,到宜家上到又傳唔到附件...

唉... :smile_39:

2008-6-25 07:30 暗修羅
睇怕大家都要搵定新居先好~!!

2008-6-25 19:45 a8lillian
仲要幾日日記唔見晒...
改革...

2008-6-25 20:28 KTz-毒男
[quote]Originally posted by [i]暗修羅[/i] at 2008-6-25 07:30 AM:
睇怕大家都要搵定新居先好~!! [/quote]
有鬼其它咩...

2008-7-22 02:19 kt君
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2008-7-22 19:10 KTz-毒男
[quote]Originally posted by [i]kt君[/i] at 2008-7-22 02:19 AM:
努力緊! 等住睇野!!!

webserver已經加強了許多!^^ [/quote]
係咪升級去6.0 :smile_40:

頁: [1]