@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 大家有後悔過和另一半在一起嗎?

2008-5-25 20:20 csdungtw
[size=4][color=#000091]常常看到很多情侶吵架、冷戰,
或是男的說把女友養肥了等等的,
不知道各位大大有沒有後悔過,
當初跟自己的另一半告白而在一起呢?[/color][/size]

2008-5-26 01:26 懿晨
未試過拍拖答唔到你
不過都幫你推一推

2008-5-26 12:39 puipui
睇下你係講邊個"另一半"啦
而家果個就一定無
如果唔係都唔會同佢結婚啦:tongue2:

2008-5-26 13:48 andy444
有呀!相愛容易, 相處難

2008-6-11 06:20 9bo
:wink_smiley::cry2:

2008-6-12 02:21 richi0824
就算最後搞到好唔開心都好啦﹐我都唔會後悔。
最少一齊過﹐好過﹐開心過﹐相愛過。唔係到最後唔開心﹐就等於所有發生過既都唔好。

2008-6-12 02:49 richi0824
最少一齊過﹐好過﹐開心過﹐相愛過。唔係到最後唔開心﹐就等於所有發生過既都唔好。

2008-6-27 00:37 aDaIR___PIu
都係一句...相愛容易相x難.......

2008-7-4 17:45 markneon
[quote]Originally posted by [i]richi0824[/i] at 2008-6-12 02:49 AM:
最少一齊過﹐好過﹐開心過﹐相愛過。唔係到最後唔開心﹐就等於所有發生過既都唔好。 [/quote]

對!我也一樣!

2008-7-4 18:14 beautykenny
甜蜜的時候完全不會後悔
吵架的時候卻後悔的要命
真是矛盾阿
不過這就是愛情!

2008-7-6 07:05 9bo
我....如果可以從新開始我一定不會再同現在的女人一起,我想死,想一真係想死,但我有個女..........後悔......

2008-7-6 22:48 markneon
[quote]Originally posted by [i]9bo[/i] at 2008-7-6 07:05 AM:
我....如果可以從新開始我一定不會再同現在的女人一起,我想死,想一真係想死,但我有個女..........後悔...... [/quote]

正面d面對la, 希望在明天, 把心機放在孩子上la

2008-7-10 10:55 ANGUSHK
唔會後悔。

2008-7-22 12:27 own-6317
做任何事情都有後悔的時候,
找工作啦,買衣服鞋子啦,甚至出去吃個飯也有後悔的咧(吃到一家以為很好的)!,所以咧..後悔的時候,就想...這是自己所做的選擇..,愛情還是該多包容多溝通吧

2008-7-24 12:03 waikin012004
在下成廿幾歲人都未拖過女仔既手...都幫你唔到...愛莫恣助

2008-7-31 00:41 annie_03_02
後悔一定有喇"
佢都唔識為人著想ga,
要唔要都吧喇""

2008-8-5 10:42 ella520u
我有小小後悔過,因為我而家同佢D感情仲衰過以前..
我亦都後悔到識左佢...如果當初佢5過黎同我講野,打電話比我...我諗5會好似而狐咁樣

2008-8-5 20:30 型妹板主
絕不後悔。

2008-8-6 12:48 小夭精
唔好講後悔.當初大家你情我願.有冇人強迫你丫.念野正面D咪開心D囉。

2008-8-11 09:05 型妹板主
[quote]Originally posted by [i]小夭精[/i] at 2008-8-6 12:48 PM:
唔好講後悔.當初大家你情我願.有冇人強迫你丫.念野正面D咪開心D囉。 [/quote]
講得好!:01:

頁: [1] 2