@KTzone » 音樂 - 交流討論 » 音樂 - 日韓偶像討論 » [意見收集]偶像區改革

2008-5-20 19:06 aiwa1230
大家好~我是潛水超久的版主XD

為配合KTZ的新改革 .... 我們也來看看偶像區有什麼可以改的吧?!

希望還活躍在這裡的會員都來發表一下!!!

如果可以,有沒有誰也想成為版主,和我一起拼搏的呢?! XDD

如果不想日韓偶像區被關掉,希望大家都能來鱗表一下你的意見啊!!或是說一下話,以表你還希望這裡能留下來吧...

我自問過去這版的工作不是做得很好,KTZ也發生了很多事...

嗯,希望大家都把這裡重新帶上光和熱!!! 因為我們還有我們的偶像啊!!!

2008-5-20 22:56 小鈞
其實日韓偶像區可唔可以變成一個
好似 fans club 咁 ge 區

每一個主題都以介紹每一位日韓偶像

一黎可以比 ktz ge 會員知道每一位日韓偶像 ge 資料

二黎可以將 d 資料集中一 d

只要會員知道該位日韓偶像的名字

再搵到該主題就 ok lu  ^__^

2008-5-21 00:03 aiwa1230
[quote]Originally posted by [i]小鈞[/i] at 2008-5-20 10:56 PM:
其實日韓偶像區可唔可以變成一個
好似 fans club 咁 ge 區

每一個主題都以介紹每一位日韓偶像

一黎可以比 ktz ge 會員知道每一位日韓偶像 ge 資料

二黎可以將 d 資料集中一 d

只要會員知道該位日韓 ... [/quote]

好建議 ... 不過唔知咁樣會唔會同組織果度混亂左 ...

你既意見我會考慮下!! 多謝你先!! =]

2008-5-21 13:52 小鈞
[quote]Originally posted by [i]aiwa1230[/i] at 2008-5-21 12:03 AM:
好建議 ... 不過唔知咁樣會唔會同組織果度混亂左 ...

你既意見我會考慮下!! 多謝你先!! =] [/quote]

組織果度都冇咩會員玩 lu .....

其實我都好中意日韓偶像 ga
不如向 kt 提議將日韓偶像成為一個區
唔再係一個子論壇區 ^^

2008-5-22 09:23 aiwa1230
[quote]Originally posted by [i]小鈞[/i] at 2008-5-21 01:52 PM:

唔再係一個子論壇區 ^^ [/quote]

如果要成為一個大區...都需要一d新血既版主加入我地維持下個版既流量先得 ....

同埋主要係我只熟日本藝能界,對韓國果邊唔太了解 ...

所以希望可以有個喜歡韓國那邊的人來加入 ... Orz

2008-5-22 14:16 小鈞
[quote]Originally posted by [i]aiwa1230[/i] at 2008-5-22 09:23 AM:
如果要成為一個大區...都需要一d新血既版主加入我地維持下個版既流量先得 ....

同埋主要係我只熟日本藝能界,對韓國果邊唔太了解 ...

所以希望可以有個喜歡韓國那邊的人來加入 ... Orz [/quote]

其實可以到時再招募版主 :59:

衣家最重要 ge 就係要吸引番多 d 會員黎 ley 度發言
所以我先提議將日韓偶像成為一個大區 ....
令 ktz ge 會員再次黎ley 區發言 ^^  
起初可能會好少會員 :07:
但係可以用加分 ge 方法吸引會員發 post
到左一段時間 ~~ 可以再招募一位 or 多位負責
日韓偶像區 ge 版務

唔知咁做又得唔得 le :07:

2008-5-22 22:35 aiwa1230
[quote]Originally posted by [i]小鈞[/i] at 2008-5-22 02:16 PM:
其實可以到時再招募版主 :59:

衣家最重要 ge 就係要吸引番多 d 會員黎 ley 度發言
所以我先提議將日韓偶像成為一個大區 ....
令 ktz ge 會員再次黎ley 區發言 ^^  
起初可能會好少會員 :07:
但係可以用加 ... [/quote]

好明白你的想法~~~亦好多謝你對呢區既支持...

因為我都曾經迷茫過呢區仲生唔生存到 ....

我會向kt反映下ga la

唔知仲有咩可以吸引多d人黎發言呢????? 呢區都好少搞得成活動...其實我又覺得係日韓藝能界太大...好難集中杏9同界別既fans一齊搞活動....

2008-5-23 14:26 小鈞
[quote]Originally posted by [i]aiwa1230[/i] at 2008-5-22 10:35 PM:
好明白你的想法~~~亦好多謝你對呢區既支持...

因為我都曾經迷茫過呢區仲生唔生存到 ....

我會向kt反映下ga la

唔知仲有咩可以吸引多d人黎發言呢????? 呢區都好少搞得成活動...其實我又覺得係日韓藝能界太 ... [/quote]

其實衣家要等 kt 改革 ktz .....
d 會員先會返黎 post 野 ...

希望到左 6 月 ktz 會越黎越好la :43:

2008-5-24 21:58 aiwa1230
KT而家好努力ga la...

其實我地咩都唔識都唔奢求得太多XDDD

不過希望以後會有改善啦~~~

2008-5-25 00:00 小鈞
[quote]Originally posted by [i]aiwa1230[/i] at 2008-5-24 09:58 PM:
KT而家好努力ga la...

其實我地咩都唔識都唔奢求得太多XDDD

不過希望以後會有改善啦~~~ [/quote]

今次應該會 ga na

加油 ar ~~ kt  ^^

2008-6-17 15:44 TIRA
[quote]Originally posted by [i]小鈞[/i] at 2008-5-21 01:52 PM:

唔再係一個子論壇區 ^^ [/quote]
對....組織那邊真的沒啥人.....

頁: [1]
查看完整版本: [意見收集]偶像區改革