@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 傷心苦情男定振作男,女仔鐘意邊種多d?

2008-5-14 00:43 ian2910
要揀!會揀傷心苦情男多d?

定係傷心得泥振作ge男人多d?

[ Last edited by ian2910 on 2008-5-14 at 01:04 AM ]

2008-5-21 12:05 puipui
梗係後者啦!
唔通你想同一個男人日日攬住喊咩  = =

2008-5-24 14:26 ET_cava
我都覺得"振作男"好好多...
間中有唔開心既一面係冇問題...
問題係我作為女仔唔想三日唔埋兩日要tum佢

2008-5-26 12:41 puipui
[quote]Originally posted by [i]ET_cava[/i] at 2008-5-24 02:26 PM:
我都覺得"振作男"好好多...
間中有唔開心既一面係冇問題...
問題係我作為女仔唔想三日唔埋兩日要tum佢 [/quote]

咁樣變左湊仔:titter2:

2008-5-30 16:57 Scofied
同意同意!!!

2008-6-5 07:07 richi0824
有無可能係兩者之間﹖

或者面對所有人都好振作﹐有人會覺得呢D人無反應﹐甚至好冷漠無情。但人後獨自睇住深愛既人離開既輩影﹐眼帶住淚光。幾乎無人可以睇到呢一面。

甘但朋外表反應可唔可能就決定對方係邊一方面既人呢﹖我覺得未必。

流淚都有可能係搏下同情(但係個個人係因為真係好傷心﹐定係真係搏同情就要你自己感受下啦)。

2008-6-12 01:11 markneon
im振作男. 因為要振作才可以回復自信

2008-6-25 22:49 神鋒
我可能係兩者之間喎...應該要堅強振作果時...絕不懦弱...
但係...係自己鍾意o既人面前..有時都難免會流露出苦情..懦弱o既一面@@"...

2008-7-4 17:35 markneon
[quote]Originally posted by [i]神鋒[/i] at 2008-6-25 10:49 PM:
我可能係兩者之間喎...應該要堅強振作果時...絕不懦弱...
但係...係自己鍾意o既人面前..有時都難免會流露出苦情..懦弱o既一面@@"... [/quote]

十分了解, 你刻服到就會成長啦

2008-7-31 14:14 傻傻傻~~小俊
振作男好d...

2008-8-5 16:21 型妹板主
梗係振作男啦!

頁: [1]