/// @KTzone - Discuz! Archiver">
@KTzone » 消閒 - 會員交友 » 想找朋友><"

2008-5-2 23:03 永遠只愛你
我叫阿提"今年16歲(男)>///<..樣子還好吧((不好看))><
想認識一些喜歡玩...食...或者運動的人一起玩.徵14歲至19歲的..男女朋友^^
我電腦有點問題...這段時間不能上網
MSN:[email protected]
所以都給電話出來..69217800..害羞的朋友可以先發訊息聊天哦^^

[ Last edited by 永遠只愛你 on 2008-5-2 at 11:24 PM ]

2008-5-2 23:54 chung
想識女仔呀/??

2008-5-3 09:49 草紙
[color=Blue]我 都 好 鐘 意 玩 同 食!
你 咁 樣 放 個 電 話 上 黎 好 危 險 嫁 wo .. :sweat2:[/color]

2008-5-3 13:48 永遠只愛你
多謝你的提醒..>///<
我電話冇咩用..本來就是買來跟女朋友聊天
跟她..沒關係了...
電話也沒什~用途...拿來識朋友也ok^^"

2008-5-3 13:50 永遠只愛你
識男跟識女仔沒什麼差別囉..我心裡只有她..
只是想識朋友^^

2008-5-3 19:14 草紙
[quote]Originally posted by [i]永遠只愛你[/i] at 2008-5-3 01:48 PM:
多謝你的提醒..>///<
我電話冇咩用..本來就是買來跟女朋友聊天
跟她..沒關係了...
電話也沒什~用途...拿來識朋友也ok^^" [/quote]
[color=Blue]你 對 佢 都 幾 好 啵 ..
不 過 唔 緊 要 na ..
除 左 愛 情 .. 呢 個 世 界 仲 有 好 多 其 他 野 既 :01:

ha .. 好 奇 問 問 ..
有 無 kt 人 打 過 比 你 xD ?[/color]

2008-5-3 21:39 永遠只愛你
冇...XD可能我沒什麼人緣QQ"

2008-5-3 22:15 草紙
[quote]Originally posted by [i]永遠只愛你[/i] at 2008-5-3 09:39 PM:
冇...XD可能我沒什麼人緣QQ" [/quote]
[color=Blue]ha .. 原 來 放 電 話 系 到 都 好 安 全 XD
不 過 小 心 比 人 玩 電 話 [/color]

頁: [1]
查看完整版本: 想找朋友><"