@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 心痛.....好辛苦

2008-4-13 22:16 女鬼119
同佢一齊係一個月左右的事....
佢同我末一齊...
佢睌睌打比我...
add我....
當時真的好開心....
我同佢都係第一次.....
so我同佢約好唔好同人講...
之後一個月後比d同學知道左
在學校的3日佢冇同我講野
我主動去同佢講野佢又唔理我
當時我覺得好有問題
之後我問佢同我一齊係唔係好辛苦
到左晚上佢答我[係]
當時我個心好痛
我唔想佢辛苦.....我想佢開心
後來我同佢講(咁辛苦不如分手啦)
佢答我(好)
之後我同佢講(做唔到情人可唔可以做返朋友)
佢回我ok
我依家日日都哭
我依家唔知點算好大家可唔可以比d意見我

2008-4-13 23:38 懿晨
拍拖係一件開心的事來WO
點解唔俾得人知?

其實我個人覺得佢根本唔鐘意你
連小小的壓力OR人地講一兩句就同你分手
佢有幾願意為你付出可以見得出

你分左手都仲咁為佢著想,想佢開心
心地咁好好快搵到另一個珍惜你的人

2008-4-26 12:01 CRB
佢好似唔多愛你^3^
唔緊要啦...
搵返第2個啦~

你呢件事感覺好似比人玩咁..
佢可能由一開始都冇打算同你一齊會耐.!
又有可能問題出於自己身上.
明白嗎?!

2008-5-7 19:04 iching_TYC
佢心智好似仲未成熟..
而男方咁講只係當感情係玩玩下
唔會認真得去邊..e個人要唔要都算

世上唔係冇男仔的=] 支持你 你要加油呀
你家陣可能會感到唔開心  但你搵d野做下就冇事
仲有最好唔係見佢喇 &唔好念佢 時間會淡忘
話可以做番朋友 90%係冇咩可能
第日大d你回憶就覺得你e+既心情係冇咩必要

記住做人要開心d=]

2008-5-18 16:07 9bo
[color=#FF00FF]插入[/color]妳現在重咁年輕.以後一定會搵到一個更好的,

2008-5-18 16:18 9bo
天若不讓我愛她 為何把我心交給她 眼看愛情的花就要美麗 妳卻先說放棄 愛像一場無心雨 讓有情人都該受盡委屈 把妳的心妳的笑容都還給妳 只留下我愛妳 讓人說誰辜負誰 只有天知道愛永遠不老 真心的人難找 我沒有流一滴淚 不勉強不後悔 一顆心靜靜的破碎 在這花開季節 有陽光和喜悅 卻有人為愛枯萎 沒苦痛沒喜悲 只是心慢慢地憔悴 在這相愛季節 有祝福有陶醉 我們卻只剩感謝 只想慢慢忘了卻還是做不到 在深黑的夜回憶燃燒 可以放逐自己到天涯到海角 但破碎的心該如何才能再找到 是你讓我學會了愛 從最初感情的空白 就像在我荒蕪心田把花栽 可是當我以為學會了愛 你卻遠遠的走開 留我在絕望中獨自悲哀 如果心已淡了就不再會有煎熬 但一想起你為什麼又心痛起來 是你讓我學會了愛 雖然愛是一種等待 你的心情你的決定怎麼猜 學會做浪漫的小孩 學會為愛而忍耐 就是學不會說My Love Goodbye

2008-5-18 16:21 9bo
:smile_48:[i][color=#FF00FF]當 你 明 白 追 逐 的 意 義
錯 過 身 邊 美 好 的 風 景
但 願 都 沒 人 後 悔
只 想 起 曾 經 劃 過 天 邊 的 流 星 [/color][/i]

2008-5-18 17:34 kk443659
我覺得佢好似有心玩你
你好細過之嗎?好快可以放低嘅啦!
前面重有大把男仔等you呢?
開開心心過一日,好過傷傷心心過啊?
you話對嗎?

2008-5-20 01:36 小寶_怪
問題吾係係你到喔
係佢吾太鐘意你姐
算啦...你都吾好因為d咁既男仔而吾開心啦
我仲慘過你啦
我都可以冇事...相信你都可以
知道嗎?!?!加油支持你

2008-5-21 11:45 puipui
咁既男仔要唔要都罷啦!
一d承擔都無

2008-6-12 01:01 markneon
你細個, 不知道什麼是分手痛苦!努力生活!

頁: [1]
查看完整版本: 心痛.....好辛苦