@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 分手的心情

2008-3-31 14:40 iloveyou1314520
大家好 ~ 我係男仔今年20歲  我第一次拍拖就拍了年半多d  但近排分左手 我係第一次拍拖 但我介喜歡佢 因為我太喜歡的關系 一直都搵佢打俾佢 !~ 因此 佢講佢冇私人空間 ~ 就咁分手了 原來分手  是好痛的 我第一次 ^^   ~  雖然我唔可以在錫佢但~我會一直關心佢~因為點樣佢都係我第一個女朋友 ~  佢做錯咩野 都可原諒  因為愛一個不是罪  ~  只係我太過喜歡  ~  佢唔喜歡我~但我仲喜歡佢  ~ 我只好把依份對佢的喜歡變成關心~關心到自己完全放心知放手~我唔知到時自己會唔會傷 ~ 因為喜歡一個人 最好的係學會放水 我都想放 但一直都以真心去愛 好難放 開 ~  但我終有一日要放手 ~  我真係有d 不開心 ^..^  多謝大家聽我掃出我的心事   ~~~~~  . . . . .

2008-4-2 21:30 pihpih
可唔可以做朋友ok?

唔好,唔開心呀~~

(#^~^#)(#^~^#)

2008-4-4 20:27 天豆
我記得我第一次分手

剛聽到時 心中突然湧入一股莫名的痛

剛分手難免都是會一陣時間不愉快

但等心情恢復 還是可以跟他做麻吉.朋友

像我跟那個女的還是不錯的朋友

2008-4-10 02:05 brax
不要看的太在意.人生沒有誰非要誰的才能過一生的.做好自己總有一天會遇到欣賞妳的人.......

2008-4-12 18:44 蛋蛋豬
你第時一定搵到個好愛你ge人ge....
唔好灰心...

2008-4-13 20:38 annie_03_02
同一個曾經相愛個人,
突然講分手
真係一件好傷心ga事"
不過會有更多機會
比你認識一個更愛你嘅人

頁: [1]
查看完整版本: 分手的心情