2008-3-11 19:31 samdeehk
我個ie7 出現左一個問題
我係ie7入面有個叫做 設定列印格式
入左去 設定列印格式 之後有個 左 右 margin位
俾我set , 但係我set完後, 我關左個ie,再開返
佢唔係我要set果d margin
請問有無高人指點下
唔該晒~~~

2008-3-11 20:54 scau
[quote]Originally posted by [i]samdeehk[/i] at 2008-3-11 07:31 PM:
我個ie7 出現左一個問題
我係ie7入面有個叫做 設定列印格式
入左去 設定列印格式 之後有個 左 右 margin位
俾我set , 但係我set完後, 我關左個ie,再開返
佢唔係我要set果d margin
請問有無高人指點下
唔該晒 ... [/quote]

你的問題好怪, 邊個知道你 set 左邊 D 呀, 佢唔係你要 set 果 d margin 又係顯示 d 乜野呀, 你不如問番坐係你隔離那個人吧, 佢見到哂的, 係呢個討論區冇人隔左個網路見到你的情況, 好難幫你了.:haha2::haha2:

2008-3-11 22:07 samdeehk
你知道margin 有左右 上下咁set
分別可d 數字入去
佢原來係set了 左右都係5
但我想將佢改做 左右都係 8
我改完之後,關左個ie7
我再開過,佢都會變返左右都係5
我知道係正常的ie7 係改左做8之後會
就算關左再開返,佢都唔會變返5
佢個問題係好似唔識save咁
有無得係registry 度改?
thx~~~

2008-3-11 22:40 samdeehk
係咪同個default printer有關係?

2008-3-11 23:32 scau
[quote]Originally posted by [i]samdeehk[/i] at 2008-3-11 10:40 PM:
係咪同個default printer有關係? [/quote]

呀! 聰明呀! 係預設印表機了, 你係 IE 上更改祗會當你是臨時使用的, 不會久留, Boot 機後會還原預設的, 這個預設就是在 Windows 內的印表機上更改才會留下的.

頁: [1]
查看完整版本: ie 7 margin 問題