@KTzone » KT意見議事廳 » [問題反映]我想問各會員..關於"eREAD"程式

2008-1-9 19:59 『路過』
我想問下各會員...

因為有會員投訴....有些區內的主題內容....

下載後開啟...發現一個叫"eREAD"的程式..係咪安裝後要付費先至可以看到圖片或內容?

還有這類主題....有邊幾個區出現?

[ Last edited by 『路過』 on 2008-1-9 at 08:00 PM ]

2008-1-9 20:51 小白貓
[耽美同人區]有這個情形出現,係要安裝"eREAD"的程式,內容有些是可看到,有些要付費才可看到圖片或內容.發現了這個情況後,一解壓後有"eREAD"的話我都會冊除左佢.
其他區就唔清楚有冇.

2008-1-9 23:37 KTz-毒男
[quote]Originally posted by [i]『路過』[/i] at 2008-1-9 07:59 PM:
我想問下各會員...

因為有會員投訴....有些區內的主題內容....

下載後開啟...發現一個叫"eREAD"的程式..係咪安裝後要付費先至可以看到圖片或內容?

還有這類主題....有邊幾個區出現?

[ Last e ... [/quote]
早在10月尾開始在成人bt區大量出現,經過合力與總版"苦戰"數日後,暫在bt區消失... 但係現在又喺成人短片區大堆出現... :smile_39:

2008-1-10 09:44 『路過』
[quote]Originally posted by [i]小白貓[/i] at 2008-1-9 08:51 PM:
[耽美同人區]有這個情形出現,係要安裝"eREAD"的程式,內容有些是可看到,有些要付費才可看到圖片或內容.發現了這個情況後,一解壓後有"eREAD"的話我都會冊除左佢.
其他區就唔清楚有冇. [/quote]

可惜人手不夠...單靠某0的管理人員...

好難清理得晒~:07:

2008-1-10 09:46 『路過』
[quote]Originally posted by [i]邪惡ソ達人[/i] at 2008-1-9 11:37 PM:
早在10月尾開始在成人bt區大量出現,經過合力與總版"苦戰"數日後,暫在bt區消失... 但係現在又獱成人短片區大堆出現... :smile_39: [/quote]

我知..色情文章區同hcg區都有~~~

好難打得晒咁多區...有冇人幫手~~:24:

2008-1-10 17:20 =威哥哥=
[b]2位系咪叫我[/b] :15:

2008-1-10 19:19 『路過』
[quote]Originally posted by [i]=威哥哥=[/i] at 2008-1-10 05:20 PM:
[b]2位系咪叫我[/b] :15: [/quote]

叫你都冇用~~幾秒轉一頁....:52:

2008-1-10 21:47 =威哥哥=
[quote]Originally posted by [i]『路過』[/i] at 2008-1-10 07:19 PM:
叫你都冇用~~幾秒轉一頁....:52: [/quote]
剩系覆尼句都成十秒:smile_27:

我可以點......:smile_42:

2008-1-11 09:20 『路過』
[quote]Originally posted by [i]=威哥哥=[/i] at 2008-1-10 09:47 PM:
剩系覆尼句都成十秒:smile_27:

我可以點......:smile_42: [/quote]

咪同我一樣囉~:smile_42:

2008-1-11 09:41 scau
[quote]Originally posted by [i]『路過』[/i] at 2008-1-11 09:20 AM:
咪同我一樣囉~:smile_42: [/quote]

哈哈! 呢 D 咪叫一視同仁囉, 冇法子了, 忍下啦!

2008-1-11 10:50 『路過』
[quote]Originally posted by [i]scau[/i] at 2008-1-11 09:41 AM:
哈哈! 呢 D 咪叫一視同仁囉, 冇法子了, 忍下啦! [/quote]

唯有盡殺~:14:

頁: [1]