@KTzone » KT意見議事廳 » 無陰公 - 近呢幾個月,KT比人洗版情況都幾嚴重!

2008-1-7 15:40 i553041
係時候要諗下計...我去開的愛情版,呢期比人勁發成人文學POST,我覺得自己唔係上左愛情版...好似去左成人說小版咁!

唔係發成人文學就發文藝小說...而家愛情版簡直係不論不類,而且面目全非!

其他版唔知有無呢個情況出現?

2008-1-7 18:28 scau
[quote]Originally posted by [i]i553041[/i] at 2008-1-7 03:40 PM:
係時候要諗下計...我去開的愛情版,呢期比人勁發成人文學POST,我覺得自己唔係上左愛情版...好似去左成人說小版咁!

唔係發成人文學就發文藝小說...而家愛情版簡直係不論不類,而且面目全非!

其他版唔知有無呢個 ... [/quote]

你講的都未算嚴重, 早排係桌布區果個仲厲害, 一註冊後就咁洗, 一條氣不停咁回貼成 37x 個貼咁多, 好似叫 sxx4個數字, 唔知佢會唔會手軟呢?

2008-1-8 20:13 『路過』
近排我都要對付果0的...

下載後rar檔~~裡面有個叫...eRead 的程式...

安裝後要俾錢至可以看到內容...的主題~~:07:

想快去處理....但....實在太慢~~個網~:04:

2008-1-9 12:45 scau
[quote]Originally posted by [i]『路過』[/i] at 2008-1-8 08:13 PM:
近排我都要對付果0的...

下載後rar檔~~裡面有個叫...eRead 的程式...

安裝後要俾錢至可以看到內容...的主題~~:07:

想快去處理....但....實在太慢~~個網~:04: [/quote]

我都覺得要用一些狠 D 的方法對付這些不守規則的人了, 我支持!

2008-1-9 19:51 『路過』
[quote]Originally posted by [i]scau[/i] at 2008-1-9 12:45 PM:
我都覺得要用一些狠 D 的方法對付這些不守規則的人了, 我支持! [/quote]

想狠都難~~換個IP又可以番生~:18:

頁: [1]