@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 究竟我應該點做好??

2007-11-16 13:10 智傑
我鍾意左一個女仔都有1~2個月..
我一個禮拜返3日工...
近呢一個月差唔多我每次放工都會打俾佢傾電話
時間唔長~15分鐘左右..最耐都係一個鐘
但係咁樣足以令我對佢既愛越黎越加深
我同佢係返同一間學校
每日既lunch之後我都會同佢單獨行去佢locker度拎野
咁我就搵藉呢個機會搵一日對佢表白..
方法我諗到兩個..一個普通..一個surprise
1.就係同佢行緊果條路上當面同佢講
2.因為我知道佢locker個密碼(係佢主動俾我既)
所以我諗住一早將一大疊寫滿"我鍾意左你"既紙擺入去個locker入面
咁等我地一齊行到去個locker果度開鎖果時..
就有一大堆寫"我鍾意左你"既紙跌晒出黎,咁黎同佢表白

咁其實你地覺得邊個好d??
要用一般方法同佢講定係俾驚喜佢?
同埋而家其實情況都幾急下>_<""因為有另外一個男仔好似都追緊佢~
希望大家可以幫我解答一下~~
同埋有d咩其他既意見都可以提出架~^^"

2007-11-16 22:46 childishness
當面同佢講!

2007-11-17 21:53 謎樣之七喜
你地認識左幾耐呀?
我怕你嚇親人za....

2007-11-26 11:26 i553041
[quote]Originally posted by [i]智傑[/i] at 2007-11-16 01:10 PM:
我鍾意左一個女仔都有1~2個月..
我一個禮拜返3日工...
近呢一個月差唔多我每次放工都會打俾佢傾電話
時間唔長~15分鐘左右..最耐都係一個鐘
但係咁樣足以令我對佢既愛越黎越加深
我同佢係返同一間學校
每日既 ... [/quote]
照計你想用你所想出黎的方法表白的話,你應該會feel到佢對你有o的好感先會出擊架喎,你feel唔feel到佢對你有好感呢?

頁: [1]
查看完整版本: 究竟我應該點做好??