@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 佢係唔係鍾意我?!

2007-10-17 19:44 銘記在心
大家好,我有個問題想問下你地,你覺得佢係唔係鍾意我...
我地今年同班,我鍾意果個坐我隔黎再隔黎,佢好令仔又好好人...好多女仔都鍾意佢...
我想佢應該知我鍾意佢,而且全班人都傳我同佢有野..
我成日上堂同佢傳紙仔...又同佢傾電話...等等!!我總之就咩都同佢一齊,仲試過同佢去街...麩同佢好熟囉,但係唔知佢係唔係鍾意我,因為我知佢知我鍾意佢,但係都唔同我表白,我真係好想問下你地,佢真係鍾意我定係淨係當我係fd...

2007-10-18 12:03 ●痴美↙↙
我覺得佢應該中2你..因為邊有可能男仔對女仔咁好先得架.....如果上堂你同佢傳紙仔..比著係第2個,佢鬼理咩....所以我諗佢應該係中2你囉.......xD'

加油啊..++'

2007-10-18 19:23 銘記在心
多謝!!我都希望係^^

2007-10-18 20:07 銘記在心
無人回,好慘!!...我真係好鍾意果個男仔,幫下我啦!!你覺得佢係唔係鍾意我???...

2007-10-18 20:09 銘記在心
無人回,好慘!!...我真係好鍾意果個男仔,幫下我啦!!你覺得佢係唔係鍾意我???...

2007-10-21 15:01 ^_^俊
依個男仔一睇就知三心兩意~~~

2007-10-24 01:30 jojoann
我覺得個男仔唔一定係咁鍾意你low.....好大可能只係enjoy有人傾慕ge感覺.....又或者佢都鍾意緊另一個

女仔唔好咁易落搭呀......如果唔係....就唔值錢ga la:tongue2:

頁: [1]
查看完整版本: 佢係唔係鍾意我?!