@KTzone » KT意見議事廳 » [問題反映]又黎料-今次又停咗一星期

2007-10-12 17:04 horusyung
KTzone版主, 你攪咩野呀, 我已經係22/9/07反映過,事隔不夠兩星期又黎料,你真超唔惦....回水啦!~

2007-10-12 18:54 yklee731
每個月總有幾日悶悶地,正好用來入KT的網,其餘的時間都要食自己.......唉

2007-10-12 19:49 片桐先生
已經唔只一次,而且每次都有成個星期/更長的時間入唔到,用php最大的問題是人流上限,版主們是否解決了這個問題??還是仲有其他的問題呢?如果個問題一直還未解決,唔知用 discuz 會唔會好d呢?

2007-10-12 22:26 ring69
版主, 其實我支持左你好多年
由你免費,再到收費,再到勁平收費($100永久),再到免費直到依家,始乎最後轉免費後,穩定性十分之差,又或者係經常要更新...
如果有需要,請向我地交代你ge難處~我地大部分明白事理ge人都一定會明白,因為我深信你以前講ge話:「你一日o係到,ktzone都會o係到」

2007-10-13 00:20 sharonpong
希望佢點都出句聲 代表住佢仲有對KTZone留戀啦
得我地單方面的支持真係皇帝唔急太監急.__."

2007-10-13 16:26 家俊
[quote]Originally posted by [i]片桐先生[/i] at 2007-10-12 07:49 PM:
已經唔只一次,而且每次都有成個星期/更長的時間入唔到,用php最大的問題是人流上限,版主們是否解決了這個問題??還是仲有其他的問題呢?如果個問題一直還未解決,唔知用 discuz 會唔會好d呢? [/quote]
片桐先生..
你知不知kt正是用discuz的?

只是kt除去discuz的名,,加左呢個圖炸>>
[img]http://ktzhk.com/images/default/headerbutton/button_forum.jpg[/img]

2007-11-3 18:48 LjungPonG
用jor咁多年,我對kt都好有感情
但係最近成日都上唔到黎,日記又打唔到,一停就一個星期...

頁: [1]