@KTzone » KT意見議事廳 » [意見提議]是會員的來.

2007-9-23 16:00 家俊
身為ktzone的付款會員..我都想ktzone的服務好一點..
以下是我的提議...

1.增加伺服機..作出分流
2.寫個程序..讓付款會員優先進入..
3.限制在線人數
4.減少網站資源
5.重新編程序

會員的來投票..1至5項..那個好?
讓kt好好想...

2007-9-23 19:45 風~
2.寫個程序..讓[color=Red]付款會員[/color]優先進入..
3.限制在線人數
4.減少網站資源
5.重新編程序

突然諗起董健華名言,,八萬五  已經 唔存在:01:

[ Last edited by 風~ on 2007-9-23 at 10:15 PM ]

2007-9-24 12:45 i553041
[quote]Originally posted by [i]家俊[/i] at 2007-9-23 04:00 PM:
身為ktzone的付款會員..我都想ktzone的服務好一點..
以下是我的提議...

2.寫個程序..讓付款會員優先進入..
3.限制在線人數
4.減少網站資源
5.重新編程序

會員的來投票..1至5項 ... [/quote]
最主要o既一個問題係...點解KT Down得咁利害?其他類似的論壇又唔見係咁?網主完全無交代DOWN站的原因,我地根本唔知KT點解會DOWN站!

被攻擊?頻寬不足?伺服器死機?系統升級?資料庫有問題?

完全唔知,網主有交代過點解要down站嗎?無...

一DOWN,少則幾個鐘,多則成個幾星期...

樓主,你o既提議可能未必係KT經常DOWN站o既主因,甚至乎可能網主心情唔靚,就熄鬼左KT的伺服器齊齊唔比上都唔定架喎!唔可以排除呢個可能性!網主唔講,我地點知呢?

我當KT會員有10,000會員,(算少吧?),如果KT DOWN得咁頻密,真係技術性o既問題,唔通一萬個會員之中,都找不到一個電腦高手對KT伺服器所遇到的技術性問題幫手解決嗎?

N年前我都講過,唔係話唔比KT成日DOWN,只係想知道DOWN站原因o者,唔想無聲無色,話DOWN就DOWN之嘛,可以的話,DOWN之前通知聲,黎唔切o係DOWN站前通知,咪o係DOWN完之後交代番點解會DOWN囉,呢個先係網主負責任o既表現嘛!而站友都會去體諒呀!

但係講左咁耐,網主一o的都做唔到...

失望...

既然網主咁想KT死,KT之前down左個幾禮拜,起番做乜丫,對上一次DOWN站就唔好再起番喇,就咁等KT長眠於地下吧!

[ Last edited by i553041 on 2007-9-24 at 12:49 PM ]

2007-9-25 00:06 mwong1
計我話停止新註冊﹐及嚴打呃post黨
到有能力再升級時再接受新會員註冊
好多論壇都係o甘啦

2007-9-25 12:06 小白貓
[quote]Originally posted by [i]i553041[/i] at 2007-9-24 12:45 PM:
最主要o既一個問題係...點解KT Down得咁利害?其他類似的論壇又唔見係咁?網主完全無交代DOWN站的原因,我地根本唔知KT點解會DOWN站!

被攻擊?頻寬不足?伺服器死機?系統升級?資料庫有問題?

完全唔知,網主有交代 ... [/quote]

然兄講出了好多人的心聲!!!

2007-10-11 23:14 暗修羅
一於收返錢, 搞返好KTZone 啦~!!

2007-11-6 19:42 KTz-毒男
[quote]Originally posted by [i]暗修羅[/i] at 2007-10-11 11:14 PM:
一於收返錢, 搞返好KTZone 啦~!! [/quote]
都唔係收唔收錢嘅問題...
係阿K生去咗邊至真,失蹤幾個月
連21sex都死咗成兩個月,都唔知係咪出咗事...

2007-11-11 23:07 謎樣之七喜
會唔會有咩苦衷...
例如遇到意外入院or出外工幹所以理唔到?

2007-11-14 21:34 烏龍茶犬
[quote]Originally posted by [i]謎樣之七喜[/i] at 2007-11-11 11:07 PM:
會唔會有咩苦衷...
例如遇到意外入院or出外工幹所以理唔到? [/quote]

呢個可能性係有既...

k生檔案 :

上次訪問: 2007-9-5 04:06 PM

2007-11-14 23:34 謎樣之七喜
呢度無任何人連絡到佢?
佢無接班人架?

2007-12-5 17:08 i553041
[quote]Originally posted by [i]謎樣之七喜[/i] at 2007-11-14 11:34 PM:
呢度無任何人連絡到佢?
佢無接班人架? [/quote]
你whois下ktzhk.com,自然會搵到一個香港6字頭的手機號碼,同埋一個3字頭o既香港固網電話號碼,登記人係姓唐的,呢位係咪KT君呢?唔知道喇!

連登記地址都有埋,o係慈雲山!

不過如果網主係無心攪,搵到佢又點?

有無人試過打過果個6字頭o既手機number,而搵到網主呢?

頁: [1]
查看完整版本: [意見提議]是會員的來.