@KTzone » KT意見議事廳 » KTzone..有什麼事

2007-9-22 00:16 monkey275
早幾日天天都上不到,開不到網頁.有什麼問題..是否可以有些指示..告知用家

係囉~~ 我成2個星期都上唔到添~ 都唔知乜事 =.= .....................!!! 可否回復到收費時的水準~~如果唔得~不如索性收返費吧~咁會好d~~

2007-9-22 00:49 papayasung
呵~~原來大家都遇到了同樣的問題
不過這個論壇的server好像一直都不是很穩定

2007-9-22 01:36 scau
[quote]Originally posted by [i]98320488[/i] at 2007-9-22 12:31 AM:
係囉~~ 我成2個星期都上唔到添~ 都唔知乜事 =.= .....................!!! 可否回復到收費時的水準~~如果唔得~不如索性收返費吧~咁會好d~~ [/quote]

如果係而家咁既質素而收番錢, 你願意嗎?

2007-9-22 01:44 yklee731
我以為好像女人月事一樣,每月只可上數天

2007-9-22 17:33 小白貓
[quote]Originally posted by [i]scau[/i] at 2007-9-22 01:36 AM:
如果係而家咁既質素而收番錢, 你願意嗎? [/quote]

絕對同意你的看法!

[ Last edited by 小白貓 on 2007-9-23 at 12:30 PM ]

2007-9-22 17:47 小白貓
[quote]Originally posted by [i]yklee731[/i] at 2007-9-22 01:44 AM:
我以為好像女人月事一樣,每月只可上數天 [/quote]

你好像搞錯左啦!!!!
女人的月事只是3-7天左右,你女朋友or老婆同意或你唔介意個3-7天的話,基本上天天可以上的嘛!!!!:39:

所以請用第二個例子吧!!!

[ Last edited by 小白貓 on 2007-9-22 at 05:48 PM ]

2007-9-22 19:57 mandykwok
唉, 我俾左錢,,
但換黎既係咁的服務 ,,,
仲要成日都上唔到 ,,

不如收返錢 ,,,
用果d錢改善一下服務質素啦 !!!

2007-9-23 01:19 依莉絲
ktzone終於開返!!好感動~~!!
等左好耐啦,我日日都會試下上唔上到,
終於等到~~希望從此都一切安好!!^^=
加油!!!:bad2:

2007-9-23 10:24 風~
kt~加油:biggrin2:

2007-9-23 10:38 yeung286
係囉~~ 我成2個星期都上唔到添~ 都唔知乜事 =.= .....................!!! 可否回復到收費時的水準~~如果唔得~不如索性收返費吧~咁會好d~~
我同意,但要改進.

2007-9-23 11:32 yklee731
唔好咁天真以為改回收費會好拉,以前收費都一個月幾天上唔到,現在不收費更離譜,某不收費站X WANT又唔見會咁,對KT絕對失望

2007-9-23 13:30 家俊
我想kt君作出回應...

2007-9-23 15:42 lichiuyin
kt愈黎愈做到變晒呀.成2-3個星期都上唔到呀..無奈中
我覺得收番錢呀..起碼大家覺得合理呀

2007-9-23 17:02 scau
[quote]Originally posted by [i]lichiuyin[/i] at 2007-9-23 03:42 PM:
kt愈黎愈做到變晒呀.成2-3個星期都上唔到呀..無奈中
我覺得收番錢呀..起碼大家覺得合理呀 [/quote]

你是不是覺得 KT 要收番錢而 2-3 個星期都上唔到係覺得合理呀?:haha2:

頁: [1]
查看完整版本: KTzone..有什麼事