@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 我女朋友鐘意左第2個~

我女朋友鐘意第2個~雖然佢同佢仲未正式一齊~同我又未分手~~~ 但係我宜家好唔開心~ 好想搵人傾計~

[ Last edited by 98320488 on 2007-9-10 at 01:33 AM ]

唉~~~估唔到係冇人理的!! 以前的 kt 冇了~~~!!!

2007-9-10 15:26 劍追風
:wink_smiley:   首先問題一: 你話佢鈡意左第二個?
                           係咪佢親口同你講先?

問題二: 係你親眼見還是`感覺`倒先?

問題三: 括開以上二條問題,,你自己係咪一成不變既性格先?

等有答案,,下回分解!   :smile_45:

最後,別太傷...吾係,,係憂心.....凡事總有解决辦法嘅 !

2007-9-10 20:08 殺龍
劍追風.你不算太慘,你指係失去一個不太喜歡你的人,已她就失去了一個好喜歡她的人,咁你說誰人..( 慘 D )

[quote]Originally posted by [i]劍追風[/i] at 2007-9-10 03:26 PM:
:wink_smiley:   首先問題一: 你話佢鈡意左第二個?
                           係咪佢親口同你講先?

問題二: 係你親眼見還是`感覺`倒先?

問題三: 括開以上二條問題,,你 ... [/quote]

係佢親口同我講的~~ 今日~已經同佢分左手~

[quote]Originally posted by [i]殺龍[/i] at 2007-9-10 08:08 PM:
劍追風.你不算太慘,你指係失去一個不太喜歡你的人,已她就失去了一個好喜歡她的人,咁你說誰人..( 慘 D ) [/quote]

你講得好岩~~好鐘意你e句~

2007-9-10 22:08 劍追風
:smile_34:  菠蘿包,,睇完上題你所講ge,,,,到呢一刻我亦無話可說
   其實呢個結局並非我所料不及,而係比我想像中黎得更快

算吧!總知呢一刻我吾識,其實係`吾想`再同你講任何安慰說話!  

就讓一切隨.......風:09:

小弟藉此想解破殺龍以上既`武段`作答!
我冇同人講過過往一切,但殺龍自以圉看穿我既一切...
無錯,殺龍兄確有看穿,或者撞`撞穿`嘅本領

或者,係我筆下留`痕`....but...吾想講啦!講多錯多!
殺龍兄,,你只估岩一半,,,世事並非你冥冥想那般簡單呢!

我真的想at你們啊...有網址嗎?  :25:

[quote]Originally posted by [i]劍追風[/i] at 2007-9-10 10:08 PM:
:smile_34:  菠蘿包,,睇完上題你所講ge,,,,到呢一刻我亦無話可說
   其實呢個結局並非我所料不及,而係比我想像中黎得更快

算吧!總知呢一刻我吾識,其實係`吾想`再同你講任何安慰說話!  

就讓一 ... [/quote]

你講d野好深奧咁喎~~真係想聽聽!!!  你係唔係想問msn 呀??

2007-9-11 03:30 呀詩∼*
其實我都同佢分佐手3星期...
試過係咁工作工作...
等自己一D都唔得閒~
但我想通佐...我唔駛咁樣..
分手其實只係一個新開始~~
因為咁樣大家可以再去找個真正岩GE人...
送你一句野~~

過去的事情是無法繼續傷害你的,
除非你根本不肯把它放開...=]

2007-10-2 16:34 r19971109
你不夠我慘,我老婆在97死去(哭)

2007-10-4 05:42 劍追風
:sad2: 接樓上:  oh  my GOD !

有咩野比生離死別更痛?

願現今的愛侶們,好好把握一切,珍惜對方!

樓主你也別太傷心了,那處跌倒,,那處起身"、              
                     就讓一切隨...........風!:09:

頁: [1]
查看完整版本: 我女朋友鐘意左第2個~