@KTzone » 日常 - 美容瘦身 » 快D入黎睇下喇, 有平靚正既護膚品買呀!

2014-2-14 18:11 teddyxbear03_3
快D入黎睇下喇, 有平靚正既護膚品買呀!

唔知你地最近有無聽過BRAVO CARE哩個牌子呢?

因為我有幾個朋友都係最近岩岩開始用佢地, 佢地都大讚好用! 最近我見佢地做近2月推廣!

分別係$259可以買到佢地既多功能卸妝凝膠同水嫩柔膚液, 仲有$405就有零毛孔嫩膚精華底霜同特效水療補濕面膜!

兩個套裝都平左接近成二百幾! 而且仲要係好好用! 加上佢地好天然, 所有皮膚都岩用架!

2014-2-14 18:14 helen4884
BRAVO CARE?????咩牌子黎架!? 好似未聽過~

2014-2-14 18:27 oscar556556
2支野加埋都係二百幾都幾低WO~ 邊度有得買

2014-2-14 18:40 marylee245
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-17 13:51 martinhau123
其實聽落都仲系幾貴.但我都感覺.一分錢一分貨既! 呢隻牌子既野我岩岩查過,果D成分,來源地都好有保證# ̄▽ ̄#

2014-2-17 17:27 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-18 13:36 issy416
你既絲打識貨啊! 我都有用過~ 其實呢隻牌子系幾得下既~

2014-2-18 17:05 leptop694
我買過佢地有隻健康食品,,當然.都知道佢地既本質系賣護膚品喇~

2014-2-19 15:06 f5d4v1r7
Many thanks have your

2014-2-21 12:52 alvin4682
我都用過佢地既野,化妝都等個妝容貼服.系真既好野!

頁: [1]