@KTzone » 日常 - 情情愛愛 » 如果男朋友係咁,仲可唔可以係埋一齊呀......??????

2010-11-8 13:15 kit198611
回復 #1 mclala 的帖子

返外家=.='''睇他點......
他緊你就會搵野做 重新做人了

2010-11-8 13:37 benhung1973
如果你好愛佢又有能力又忍得住
埋養佢一世o羅

越係俾..人就越懶

點做,自己衡量下吧

如果你問我

飛左佢最實際o羅

2010-11-8 13:38 mclala
如果男朋友係咁,仲可唔可以係埋一齊呀......??????

我男朋友無野做,成日hea係屋企,叫佢搵野做,
佢就話搵緊ga la,:27:
每次出街食野,買衫都係我俾錢,連買支水都係我俾,
我成副身家都俾晒佢,
但係佢成日都同我講唔夠錢用,可唔可以俾多d黎!!!:18:
我唔係唔想俾,不過,佢再係咁樣嘅話,我驚佢成世都係咁,
我應該點做呀??唉..........:12:

2010-11-8 14:06 kit198611
無可能 俾他食軟飯  你都唔會幸福啦

2010-11-8 17:41 mclala
我好想改變佢,但係男人係咪都係咁嘅呢???我真係唔知可以撐到幾耐!!
我諗住遲下叫佢讀下書,希望可以改變到佢!!

2010-11-9 14:29 kaylaaa
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2010-11-11 14:32 kamachan
回復 #7 kaylaaa 的帖子

所以咪叫樓主捉佢個男友去讀law!!尼d男友俾我都唔睬佢la!!

2010-11-15 17:41 mclala
回復 #1 kit198611 的帖子

我地依家唔係同居,不過,有時會去佢嗰邊過夜咁!!

2011-2-13 11:35 q199197
你試下唔好理佢囉  其實如果佢係咁 講真你真係幾慘....不過如果你真係鍾意佢就唔可以再寵佢:)

頁: [1]